MUĞLA / MİLAS - Dibekdere İzzet Özcan İlkokulu

Anasınıfı Öğrencilerimiz Börek Yapmayı Öğrendiler.

112 nin işlevini öğrendik

112 nin işlevini öğrendik

DEPREM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN OKULUMUZDA 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞUNDA BULUNULMUŞTUR.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ock

01-07 OCAK VEREM SAVAŞ HAFTASI NEDENİYLE TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİNDEN ÖĞRENCİLERİMİZE BİLGİLENDİRME YAPIP BRÖŞÜR BIRAKMIŞLARDIR.

Ock

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Akın AYDIN okulumuzu ziyaret etti.Öğrencimiz geri dönüşümden yaptığı davulla ritm çalışması sunumu yapmıştır.Öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle sonbet etmiştir.Ziyareti bizleri memnun etmiştir.

Ock

Öğrencilerimiz Milas Uzun Yuva Müzesi ve Kütüphane gezisine katıldılar.Bizleri misafir eden  Milas Uzun Yuva Müzesi ve Milas Kütüphane Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

KUKLA YAPIMI

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü  VEFATININ 85. YILINDA SAYGI VE ŞÜKRANLA ANDIK

Kas

Müdür Yardımcısı olarak atanan Mikail HEKİMHAN a görevinde başarılar dileriz.

MANGALA EĞİTİMİ

29 CUMHURİYET BAYRAMIMIZ ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Eyl

Bakanlığımızın Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Planı Doğrultusunda Gençlik Merkezi ve  Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Okulumuza ziyarete geldiler.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı